aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟι Σέρβοι θεωρούν «τελειωμένη» τη μετεγγραφή του Ουρόσεβιτς στον Άρη

Οι Σέρβοι θεωρούν «τελειωμένη» τη μετεγγραφή του Ουρόσεβιτς στον Άρη

Έτοιμη να ολοκληρωθεί θεωρούν στη Σερβία τη μετεγγραφή του Σλόμπονταν Ουρόσεβιτς στον Άρη. Θυμίζουμε πριν από μια εβδομάδα, η ιστοσελίδα «telegraf.rs» έκανε λόγο για ενδιαφέρον της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για την απόκτηση του αρχηγού της Παρτίζαν.

Πλέον, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία με ένα ποσό λίγο κάτω από τις 200 χιλιάδες ευρώ και τις επόμενες 48 ώρες η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή θα ολοκληρωθεί. Το συμβόλαιο του Ουρόσεβιτς με τη σερβική ομάδα θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024 και αυτός ήταν ο λόγος για το χαμηλό ποσό αγοράς του, τονίζεται.

Ο Ουρόσεβιτς αγωνίζεται στους «νεκροθάφτες» του Βελιγραδίου από τον Ιανουάριο του 2018, έχει καταγράψει συνολικά 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 16 γκολ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Νάπρεντακ, Λέουβεν και Ραντ, ενώ είναι επίσης δύο φορές διεθνής με την Εθνική Σερβίας.

Csve

Sacdvf

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ