aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟι Κύπριοι στην πρώτη γραμμή

Οι Κύπριοι στην πρώτη γραμμή

Ο Θαλής Θεοδωρίδης έχει εντυπωσιαστεί με το ταλέντο των Κύπριων ποδοσφαιριστών, Κύπρου, Χριστοφόρου, Παναγή, Παχίπη, Αντωνίου, Ευσταθίου, Μαλεκκίδη και Ιερείδη. Οι πιο πάνω νεαροί, με τον έμπειρο Θεοφίλου ο οποίος θα συνεχίσει στον Άρη και τη νέα σεζόν, θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας της Λεμεσού.

Σε πολλά παιχνίδια της περασμένης σεζόν οι πράσινοι εμφανίστηκαν με 7-8 Κύπριους στην ενδεκάδα τους, κάτι που πιθανό να γίνει και στην επικείμενη περίοδο. Γι’ αυτό και επιθυμία της διοίκησης, είναι ο νέος προπονητής να εμπιστευτεί τους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Οι στόχοι του Άρη δεν απέχουν από τους περσινούς, να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία και να προωθηθούν Κύπριοι. Η προετοιμασία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα συνεχιστεί στο γήπεδο της Επισκοπής, μέχρι και τις 17 του μήνα.

Την επομένη θα αναχωρήσουν για τη Σλοβενία με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, όπου θα παραμείνουν για ένα διήμερο, δίνοντας φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ