aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟι γηγενείς σήκωσαν το βάρος

Οι γηγενείς σήκωσαν το βάρος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι εμπειρίες της σεζόν που ολοκληρώθηκε θα βοηθήσουν τον Άρη να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νέο πρωτάθλημα. Μερικές από τις εμφανίσεις των πρασίνων ήταν εξαιρετικές και πιθανό αν υπήρχαν περισσότερες επιλογές στο έμψυχο δυναμικό η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να διεκδικούσε και είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Δεν έγινε αυτό, όμως η ομάδα υλοποίησε τον πρωταρχικό της στόχο που ήταν η παραμονή στην Α’ Κατηγορία μετά από εννέα χρόνια και πλέον το μυαλό της διοίκησης είναι να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες ενόψει της νέας σεζόν. Έγιναν λάθη στις επιλογές του περασμένου καλοκαιριού και ορισμένοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Γκερέιρο, Μπανγκούρα, Κέλο, Ντα Κόστα, έφυγαν νωρίς.

Ευτυχώς για τον Άρη, όμως, οι νεαροί Κύπριοι Παναγή, Κυριάκου, Κύπρου,  Αντωνίου, Χριστοφόρου και Ευσταθίου, σήκωσαν μεγάλο βάρος και δικαίωσαν όσους πίστεψαν στις δυνατότητες τους. Κοντά σε αυτούς, ήταν και οι έμπειροι Θεοφίλου και Χαραλάμπους, ενώ προς το τέλος του πρωταθλήματος πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο τερματοφύλακας Λοΐζου.

Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, η προσπάθεια είναι να βρεθούν οι κατάλληλοι ξένοι και κοινοτικοί παίκτες για να στελεχώσουν καλύτερα την ομάδα. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι άνθρωποι του Άρη και ειδικότερα ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους με τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ