aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Στεπίνσκι σίγησε και ο Άρης ψάχνεται επιθετικά

Ο Στεπίνσκι σίγησε και ο Άρης ψάχνεται επιθετικά

Ο Μάριο Στεπίνσκι ήλθε ως ηχηρό όνομα στον Άρη, έχοντας καλό βιογραφικό. Το ξεκίνημα του Πολωνού επιθετικού ήταν άκρως ενθαρρυντικό. Για τρεις διαδοχικές αγωνιστικές, από την 4η έως και την 6η, πέτυχε τα πέντε από τα έξι γκολ που έχει ως απολογισμό στο πρωτάθλημα. Πέτυχε χατ-τρικ επί της Ανόρθωσης, στην πρώτη μεγάλη νίκη της λεμεσιανής ομάδας στη σεζόν και ακολούθησαν τα γκολ επί του Εθνικού και της Δόξας. Το τελευταίο σε αυτή τη σειρά ήταν στις 18 Οκτωβρίου 2021.

Ακολούθως μέχρι και σήμερα, είδε μόλις μια φορά δίχτυα ο 26χρονος επιθετικός. Σκόραρε ξανά επί του Εθνικού, στο ματς του β’ γύρου, στις 8 Ιανουαρίου 2022. Μόλις ένα γκολ σε διάστημα σχεδόν τεσσάρων μηνών, από τις 18 Οκτωβρίου 2021 έως και σήμερα. Σαφώς και στον Άρη περιμένουν πολύ περισσότερα από τον Στεπίνσκι, τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 6 γκολ. Ακολουθεί ο Σπόλιαριτς με 4 γκολ, ενώ από τρία έχουν οι Μπαμπίκα και Σικόρσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός είναι στις φάσεις, βοηθά και στη δημιουργία, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Ο Λιάσος Λουκά, που είδε την ομάδα του στα τελευταία τέσσερα ματς να μην κερδίζει (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες), προσβλέπει σε ανάκαμψη και η παραγωγικότητα του Στεπίνσκι κρίνεται αναγκαία σε αυτή την προσπάθεια. Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τον δύσκολο αγώνα της Τετάρτης με την Ομόνοια στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ