aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Ρέντνικ μελετά άλλες προτάσεις

Ο Ρέντνικ μελετά άλλες προτάσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Μιρτσέα Ρέτνικ δεν έδωσε ακόμη την απάντησή του στον Άρη. Ο Ρουμάνος προπονητής ζήτησε ακόμη λίγο χρόνο για να μελετήσει και τις άλλες προτάσεις που έχει. Παραλλήλως, η διοίκηση του Άρη δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα, εξετάζοντας με τη σειρά της άλλους τεχνικούς που έχουν προταθεί.

Αυτή η εβδομάδα πάντως θεωρείται σημαντική για την έκβαση του θέματος της πρόσληψης του νέου προπονητή. Από εκεί και πέρα, ο Άρης ψάχνει για ποδοσφαιριστές και στις τρεις γραμμές.

Στην επιθετική γραμμή έχουν συμφωνήσει και συνεχίζουν οι Μαραγκουδάκης, Κύπρου και Αντωνίου, σε αντίθεση με τον Μπόνιφεϊς, ο οποίος μελετά προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Αν ο Νιγηριανός αποχωρήσει τελικά, θα χρειαστεί να αποκτηθούν δύο επιθετικοί για την κορυφή της επίθεσης. Η άλλη επιλογή της περασμένης περιόδου ήταν ο Σίλβιο Γκονσάλες, ο οποίος όμως πάτησε τα 36 και δεν είναι βέβαιο αν θα βρίσκεται στις επιλογές της νέας τεχνικής ηγεσίας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ