aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ πρόεδρος ανοίγει αύριο τα χαρτιά του

Ο πρόεδρος ανοίγει αύριο τα χαρτιά του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο σχεδιασμός του Άρη για την επόμενη περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη και στην αυριανή ανοικτή συγκέντρωση των φίλων της ομάδας, ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα αναφερθεί στη σεζόν που πέρασε, στο οικονομικό και στον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 αύριο το πρωί, στο οίκημα του συλλόγου, στην Πλατεία Ηρώων. Δεν αποκλείεται, ο πρόεδρος να προβεί και σε ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό, με ανοικτό το ενδεχόμενο μιας σπουδαίας μετεγγραφής.

Στη μέση βέβαια είναι και το θέμα του προπονητή, το οποίο επείγει για να συνεχιστεί ομαλά ο προγραμματισμός. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει για τη νέα σεζόν, όμως ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως θα είναι καλύτερα να έχει άποψη και ο νέος τεχνικός για το έμψυχο δυναμικό που θα έχει στη διάθεση του.

Με δεδομένο, πως θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, είναι ξεκάθαρο πως θα χρειαστούν εμβολιασμοί για όλες τις θέσεις, με τον αριθμό των νέων μετεγγραφών να αναμένεται να φθάσει μέχρι και τις δέκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ