aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Παναγιώτου έφερε την αλλαγή στον Άρη

Ο Παναγιώτου έφερε την αλλαγή στον Άρη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η παρουσία του Νίκου Παναγιώτου στην τεχνική ηγεσία του Άρη έχει φέρει άλλο αέρα στην ομάδα και με τον δικό του τρόπο έχει τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Φάνηκε και στην αντίδραση που έδειξαν στο ματς με τον Εθνικό και θέλουν να επαναλάβουν εαυτό αύριο απέναντι στην Πάφο. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών. Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα, ώστε ο Άρης να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής του στην Κατηγορία.

Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν αυξημένες επιλογές για τον Κύπριο προπονητή. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αυξήσει τις εντάσεις τους στις προπονήσεις και αυτό δείχνει και την αλλαγή του κλίματος και της διάθεσης που επικρατεί στην ομάδα. Το «κλειδί» στο αυριανό παιχνίδι θα είναι η άμυνα. Επιθετικά ο Άρης παρουσιάζεται ικανός, ιδιαίτερα με τις προσθήκες που έγιναν, των Αζίζ και Εγγλέζου αλλά και την καλή κατάσταση που βρίσκονται οι Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος και Γιούσεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ