aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Μαραγκουδάκης κάλυψε τα λάθη

Ο Μαραγκουδάκης κάλυψε τα λάθη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το γεγονός ότι έσωσαν τον ένα βαθμό, τους άφησε όλους ευχαριστημένους στον Άρη. Ο Μαραγκουδάκης, σκοράροντας στις καθυστερήσεις του προχθεσινού αγώνα με την Αλκή έδωσε τη λύση (3-3) και απέτρεψε τα χειρότερα. Η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη θα μπορούσε πάντως να μην έβρισκε στο τέλος τη λύση και κανείς στις τάξεις της να μην είχε παράπονο, γιατί με τα σφάλματα που έγιναν στην αμυντική γραμμή, έδωσε την ευκαιρία στην Αλκή να πετύχει τρία γκολ. Και αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο Νουρεντινόσκι, η κατάσταση θα ήταν ακόμη χειρότερη. Ο Σκοπιανός τερματοφύλακας έκανε τέσσερις δύσκολες αποκρούσεις.

Η λεμεσιανή ομάδα χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα, όπως και στην ανάπτυξη αφού παρατηρήθηκε μια αδυναμία στην κυκλοφορία της μπάλας. Προχθές, εκτός του τερματοφύλακα, τα πήγαν καλά και οι Παναγή, Φράγκου, με τον τελευταίο να σημειώνει ένα ωραίο γκολ με εκτέλεση φάουλ. Τα άκρα της άμυνας έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των επιθετικών της Αλκής αφού από εκεί ξεκινούσε τις επιθέσεις της. Σε 4 παιχνίδια ο Άρης κέρδισε 2 βαθμούς, όμως αυτό δεν λέει κάτι καθώς βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου.

Ακολουθούν όμως δυνατά παιχνίδια και η τεχνική ηγεσία καλείται να βρεις τις λύσεις. Την προσεχή Παρασκευή, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Ακολούθως θα αγωνιστεί στο Μακάρειο με τη Δόξα, καθώς και με την ΑΕΚ στο Τσίρειο. Ο Νικόλας Μαρτίδης έχει στη διάθεσή του και τους δύο επιθετικούς που αποκτήθηκαν τελευταίοι, τον Αλέξε και τον Πάγκαλο. Προς το παρόν η σκέψη των πρασίνων είναι στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και στο πως θα κερδίσουν κάτι από την αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ