aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Μαραγκουδάκης και οι άλλοι

Ο Μαραγκουδάκης και οι άλλοι

Τώρα που πήρε μπρος ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, ο Άρης μπορεί να νοιώθει πιο αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α’ κατηγορία. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής βρίσκεται για τέταρτο χρόνο στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο μάλιστα η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται σε δύσκολη θέση, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στα 36 του χρόνια έχει με τη φανέλα του Άρη 97 συμμετοχές και 29 γκολ. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Μαραγκουδάκης κόντρα στον Εθνικό σημείωσε για πρώτη φορά δύο γκολ σε έναν αγώνα με την πράσινη φανέλα. Τελευταία φορά που σκόραρε περισσότερα από μία φορά σε μία αναμέτρηση, ήταν με τη φανέλα των Χανιών στις 17 Απριλίου του 2014 στον αγώνα με τον Ηρακλή όταν σημείωσε χατ τρικ στη νίκη με 3-0.

Πέραν του Ελλαδίτη επιθετικού, αυτός που κλέβει την παράσταση στα τελευταία παιχνίδια, είναι ο Νικόλας Εγγλέζου. Βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του και το έδειξε και στο παιχνίδι με τον Εθνικό, πως μπορεί να βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια για παραμονή. Αυτοί οι δύο, μαζί με τον Αζίζ που αποκτήθηκε, τον Κούσα, που έδεσε την άμυνα και τους εντυπωσιακούς τελευταία Φράγκο και Παχίπη, αποτελούν τα γερά χαρτιά του Νίκου Παναγιώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ