aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Μαραγκουδάκης δένει τα κορδόνια του

Ο Μαραγκουδάκης δένει τα κορδόνια του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι πολλές οι πιθανότητες του Μάρκου Μαραγκουδάκη να ηγηθεί στο αυριανό παιχνίδι της επιθετικής γραμμής του Άρη. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής είναι πανέτοιμος και το πιθανότερο είναι να βρεθεί μαζί με τον Αλέξε στη γραμμή κρούσης. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, αλλά και σημαντικό από κάθε άποψη, οπότε αν καταφέρει ο Άρης να φύγει νικητής από τη Λευκωσία θα έχει κάνει ένα σταθερό βήμα για να ανέβει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Υπάρχει η προσδοκία πως η δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής θα αποδώσει και η ομάδα της Λεμεσού θα εμφανιστεί… διαβασμένη και ουσιαστική στο Μακάρειο Στάδιο.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ίσως φανερωθούν οι προθέσεις του Γιάννη Χριστόπουλου για το σχήμα που θα παρατάξει. Ο Ελλαδίτης προπονητής μετρά την απουσία του Χριστοφόρου και θα πρέπει να αποφασίσει ποιος παίκτης θα τον αντικαταστήσει στη μεσαία γραμμή. Ένα μικρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Παναγή και αν δεν καταφέρει να το ξεπεράσει, αυτό σημαίνει πως θα προχωρήσει σε δύο αλλαγές στη μεσαία γραμμή. Ο Φράγκος θα είναι η μία επιλογή, ενώ τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν οι Ενγκολό, Παχίπης και Αουρέλιο.

Ερωτηματικά υπάρχουν και στην άμυνα, κατά πόσο σε ακόμη ένα παιχνίδι, ο Χριστόπουλος θα παρουσιάσει την ενδεκάδα του με τρεις στόπερ, εφαρμόζοντας το σύστημα 3-4-3. Αν επιλέξει αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, θα πάρουν τις θέσεις στην άμυνα οι Τρομπάροφ, Ευσταθίου και Λεονάρντο. Το θετικό είναι πως πιο εύκολα από ότι θα περίμενε κάποιος, οι ποδοσφαιριστές έχουν εμπεδώσει τον τρόπο με τον οποίο θέλει ο προπονητής τους να αγωνίζονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ