aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«O καθένας τον χαβά του, στα αρχ@@ια σας όλα»!

«O καθένας τον χαβά του, στα αρχ@@ια σας όλα»!

Αυτό που έκανε ο ΓΣΟ στον Άρη δεν θα… χωνευτεί ποτέ από τους οπαδούς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Υπενθυμίζουμε πως οι πράσινοι της Λεμεσού δεν θα αγωνίζονται στο Τσίρειο, καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις του εν λόγω Γυμναστικού Συλλόγου.

Αναλυτικά, νέα ανάρτηση στην οπαδική σελίδα «Aris Limassol»:

«Βγείτε και πείτε μια κουβέντα επιτέλους! Αφήσατε τον Άρη να φύγει. Τώρα σας άρεσε; Βγείτε και πείτε μια @@@@ κουβέντα επιτέλους! Αντί να κάτσετε κάτω να βρείτε μια λύση, ο καθένας τον χαβά του. Σας έλεγε ο Άρης “είναι ακριβά, δεν μπορώ να αντεπεξέλθω” και εσείς τίποτα, στα @@@@ όλα. Σας λέγαμε ότι ως γνήσιοι οπαδοί του Άρη και γνήσιοι Λεμεσιανοί δεν το δεχόμαστε, αλλά μάλλον γελούσατε ειρωνικά πίσω από την πλάτη μας.

Μπράβο σας ρε! Συγχαρητήρια ρε! Μην χάσετε ένα ευρώ, να πιείτε το αίμα μας για μερικές εκατοντάδες ευρώ που σας ζητούν να κόψετε από τον ήδη υψηλό λογαριασμό που έχετε. Και τώρα τι; Σας αρέσει που θα δώσουμε όλους μας τους αγώνες εκτός έδρας; Πότε θα ευαισθητοποιηθείτε ορισμένοι; Πότε; Κάμετε μια κίνηση άμεσα να πιστέψουμε ότι ο ΓΣΟ αγκαλιάζει τάχα τον Άρη όπως μας γράψατε εδώ μέσα. Ευχαριστούμε για τον “σεβασμό”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ