aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Ιωσηφίδης «φώναξε» έτοιμος

Ο Ιωσηφίδης «φώναξε» έτοιμος

Στον Άρη, η παρουσία επενδυτή έδωσε τη δυνατότητα το περασμένο καλοκαίρι να γίνουν ηχηρές μετεγγραφές και η ομάδα να παρουσιάζει ένα εξαιρετικό σύνολο, που στα μέσα της σεζόν βρίσκεται στην κορυφή. Την ίδια ώρα, ο Λιάσος Λουκά δίνει την ευκαιρία και σε Κύπριους ποδοσφαιριστές, είτε είναι έμπειροι είτε είναι νεαροί. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Θεόδωρος Ιωσηφίδης, ο «χρυσός» σκόρερ στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Δόξα. Ήταν η πρώτη παρουσία του στο αρχικό σχήμα και η έκτη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Ο Ιωσηφίδης, που «φώναξε» έτοιμος, είναι ένας από τους έξι Κύπριους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύθηκε έως τώρα ο τεχνικός το Άρη. Οι άλλοι είναι οι Σπόλιαριτς, Φράγκος, Ανδρέου, Ματθαίου και Ελευθερίου. Ο τελευταίος είναι στα 18 του χρόνια και έχει ήδη μετρήσει δύο παρουσίες στο αρχικό σχήμα, δείγμα της εμπιστοσύνης που τυγχάνει από τον προπονητή του.

Στην ομάδα της Λεμεσού σκέφτονται ήδη το επόμενο παιχνίδι, που είναι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. «Θα πάμε για να νικήσουμε», είπε ο Λουκά, με το τέλος του τελευταίου αγώνα της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ