aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ εκλεκτός κόουτς και οι στόχοι

Ο εκλεκτός κόουτς και οι στόχοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πλησιάζει η ανακοίνωση της πρόσληψης του νέου προπονητή του Άρη. Ο πρόεδρος του σωματείου της Λεμεσού, Σταύρος Δημοσθένους χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα και περιμένει τη θετική απάντηση του κόουτς που έχει προσεγγίσει.

Αν δεν προχωρήσει με τον εκλεκτό που έχει επιλεγεί, υπάρχουν και άλλοι τεχνικοί στα υπόψη, και θα αρχίσουν οι συζητήσεις μαζί τους. Αυτή η εβδομάδα κρίνεται σημαντική από τους παράγοντες του συλλόγου, οι οποίοι αισιοδοξούν πως θα υπάρξει κατάληξη του θέματος.

Αναφορικά με τον σχεδιασμό, ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Αντωνίου εντόπισε δύο κεντρικούς μπακ, έναν μέσο και δύο επιθετικούς. Οι πράσινοι λένε, όμως, πως πρώτα θα προσληφθεί ο προπονητής, ο οποίος θα έχει άποψη αναφορικά με τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Η αποχώρηση των Μποργκ και Οζίας έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη απόκτησης δύο σέντερ μπακ. Στο ρόστερ υπάρχει ο Κρίστης Θεοφίλου και εννοείται πως πρέπει να πλαισιωθεί με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Θα αποκτηθεί ακόμη και τερματοφύλακας, αφού μετά την αποχώρηση του Νουρεντινόσκι έμεινε μόνο ο Γιώργος Λοΐζου.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια που αγωνίστηκε και υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, όμως επιβάλλεται ακόμη λύση κάτω από τα δοκάρια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ