aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣO Δημοσθένους απαντάει για τις διαμαρτυρίες της Αναγέννησης

O Δημοσθένους απαντάει για τις διαμαρτυρίες της Αναγέννησης

Ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους μίλησε στον Super Sport FM σχετικά με τις μετεγγραφές Ιανουαρίου, για την διαιτησία και για την αποψινή συνεδρία της ΚΟΠ.

Διαβάστε επίσης: Aιχμές Αναγέννησης μέσω Facebook (pic)

Το αρχικό του σχόλιο: «Αυτό που είδαμε είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Τελικά αυτό που έγινε με τις 14 ομάδες είναι πολύ καλύτερο. Παίξαμε με την Αναγέννηση η οποία έκοψε βαθμούς από τους πρωτοπόρους. Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για τις μικρές ομάδες και επειδή ίσως  θεωρούμαστε από αυτές τις ομάδες ίσως γι’ αυτό να έχουμε αυτή την άποψη. Πήγαμε να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια καλή ομάδα. Ευτυχώς έστω και δύσκολα πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε στον αναπνευστήρα και αυτό είναι καλό ξεκίνημα για το νέο προπονητή και να δούμε τις επόμενες αγωνιστικές διαφορετικά. Παίρνουν ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές και στόχος είναι να μπούμε στην τροχιά  που θέλουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με το νέο προπονητή άλλαξε η ομάδα, χθες ήταν πολύ αλλαγμένη, έχει δουλειά να κάνει αλλά η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη».

Για την ενίσχυση Ιανουαρίου: «Ήδη είμαστε στο ψάξιμο για ποδοσφαιριστές, θα κάνουμε και τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούμαστε, θα φέρουμε ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν. Φάνηκε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση».

Για την διαιτησία και το πρώτο σας γκολ το οποίο φαίνεται αν είναι οφσάιντ: «Χτυπάει σε ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας, ας τα αναλύσουν οι ειδικοί. Η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς και εύχομαι στην συνέχεια να πάμε το ίδιο και να βρούμε τον τρόπο για να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει ο Άρης».

Για την σημερινή συνεδρία του Δ.Σ. της ΚΟΠ: «Εγώ είπα από την πρώτη στιγμή ότι το στηρίζουμε όλο αυτό. Είπα επίσης ότι είναι κρίμα μια ομάδα να τιμωρείται χωρίς να φταίει. Είχαμε και εμείς προβλήματα και εύχομαι να καθαρίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ