aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ χρόνος δουλεύει υπέρ του

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Άρης παρουσιάζει βελτίωση και σταδιακά επιβεβαιώνονται τα όσα έλεγε το καλοκαίρι ο Νικόλας Μαρτίδης, πως ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ της ομάδας του. Οι πράσινοι κρατούν την καλή εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ, δεν απογοητεύονται από τις ευκαιρίες που είχαν, ακόμη και να κερδίσουν το παιχνίδι, και το μόνο που τους απασχολεί πλέον είναι η συνέχεια και πώς θα τα καταφέρουν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη. Μετρούν τρεις ισοπαλίες, με κέρδος ισάριθμους βαθμούς, αλλά τώρα θα ψάξουν και μια νίκη, που θα τους δώσει αυτοπεποίθηση. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Δόξα στη Λευκωσία και εκεί επικεντρώνονται στην ομάδα της Λεμεσού.

Ο τεχνικός του Άρη δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο πολύτιμες μονάδες, τον Παναγή και τον Μαραγκουδάκη, καθώς και οι δύο τους συμπλήρωσαν από τρεις κίτρινες κάρτες. Με τον ΑΠΟΕΛ πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ο Πάγκαλος, ενώ θα είναι έτοιμος και ο Αλέξε. Αυτό για το οποίο έθελξε ο Άρης το περασμένο Σάββατο ήταν η καλή λειτουργία του αμυντικού μηχανισμού. Η άριστη αλληλοκάλυψη περιόρισε το δημιουργικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ και έκανε πιο εύκολο το έργο του Νουρεντινόσκι, σε αντίθεση με τον αγώνα με την Αλκή, όπου ο Σκοπιανός τερματοφύλακας βρέθηκε πολλές φορές εκτεθειμένος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ