aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Χριστόπουλος βρήκε τη χημεία

Ο Χριστόπουλος βρήκε τη χημεία

Για να πετύχει ένα σύστημα, χρειάζεται και η ανάλογη πειθώ από τον προπονητή. Αλλά και ικανοί και έξυπνοι ποδοσφαιριστές, για να δέσει το γλυκό. Και στον Άρη, όπως φαίνεται, αυτά μπορούν να συνυπάρξουν, καθώς η χημεία του Γιάννη Χριστόπουλου αποδίδει με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Δεν αποτελεί απόδειξη μόνο το κέρδος των πέντε βαθμών στους τρεις τελευταίους αγώνες, αλλά περισσότερο το γεγονός ότι η ομάδα πείθει πως έχει δυνατότητες και μπορεί να παίξει καλή μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται με αυτοπεποίθηση και ακολουθούν κατά γράμμα τους «νόμους» του προπονητή τους. Ο Ελλαδίτης προπονητής προσθέτει αρκετά στοιχεία στη νέα του ομάδα, είναι φιλόδοξος και δείχνει πως μπορεί να κουμαντάρει καλά την ομάδα του για να πετύχει τους στόχους της, με πρώτο φυσικά την αποφυγή των περιπετειών και τον υποβιβασμό. Σαφώς και θα χρειαστεί και άλλος χρόνος για να αποδώσει η ομάδα όσα θέλει ο Χριστόπουλος, όμως είναι σε καλό δρόμο.

Η προτίμησή του σε ένα σύστημα, όπως το 3-4-3, έχει αποδώσει και με αυτό θα πορευτεί, με κάποιες ίσως παραλλαγές.  Η προσοχή από αύριο θα στραφεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εκτός του τιμωρημένου Χριστοφόρου, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Παίζει αρκετά η επάνοδος του Μαραγκουδάκη, ο οποίος προπονείται κανονικά και θα είναι μια ακόμη επιλογή στα χέρια του προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ