aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Χριστόπουλος τούς υπολογίζει

Ο Χριστόπουλος τούς υπολογίζει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό, που λόγω εμπάργκο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν περισσότερους ξένους, στον Άρη αισθάνονται περήφανοι που η ομάδα τους ξεκινάει σε κάθε παιχνίδι και με τρεις ή τέσσερις Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ο Κύπρος Χριστοφόρου, ο Κούλλης Παναγή, ο Γιάννης Ευσταθίου και ο Ανδρέας Φράγκος έχουν ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια σχεδόν βασικοί. Από τους τέσσερις μόνο ο Ευσταθίου έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.

Ο Φράγκος είναι δανεικός από την ΑΕΛ, το ίδιο και ο Χριστοφόρου, που παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ το συμβόλαιο του Παναγή λήγει τον ερχόμενο Μάιο. Πίσω από αυτούς είναι οι Ανδρέας Μαμμίδης, Ανδρέας Κυριάκου, Ανδρέας Παχίπης, Γιώργος Μαλεκκίδης και Ευγένιος Κυριάκου. Ο Ελλαδίτης προπονητής τούς «προσέχει» και τους δίνει ευκαιρίες. Οι ίδιοι εργάζονται σκληρά και είναι αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν τις προκλήσεις που έχουν για να αγωνιστούν στην Α’ Κατηγορία.

Προς το παρόν αυτό που απασχολεί τεχνική ηγεσία, διοίκηση και ποδοσφαιριστές είναι πώς θα εμφανιστεί η ομάδα τους στη συνέχεια. Το 2-2 με την Ομόνοια στο τελευταίο παιχνίδι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, όμως υπάρχουν πολλές δυσκολίες και κάθε αγωνιστική κρύβει παγίδες. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του στο παιχνίδι που ακολουθεί, με τον Ολυμπιακό, τον Μαμμίδη, που δέχθηκε επιπλέον ποινή δύο αγωνιστικών μετά την αποβολή του στο ματς με την Πάφος FC. Εκτός πλάνων θα είναι και ο Χριστοφόρου, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ