aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Άρης θέλει να κάνει την έκπληξη

Ο Άρης θέλει να κάνει την έκπληξη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αποστολή του Άρη δεν θα είναι εύκολη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ που προέρχεται μάλιστα από ήττα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Οι πράσινοι έδειξαν καλά στοιχεία στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους και αν λείπει κάτι από την ομάδα, αυτό έχει να κάνει με την έλλειψη σταθερότητας.  Άξιζε για παραπάνω από δύο βαθμούς ο Άρης, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι  τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα ώστε να βρει τον δρόμο προς την ευόδωση των στόχων.

Η ομάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη, αλλά χρειάζεται και βαθμούς, οπότε όσες δυσκολίες και να υπάρξουν απόψε, θα προσπαθήσουν οι παίκτες να τις ξεπεράσουν, κάνοντας την έκπληξη. Ο Νικόλας Μαρτίδης θα προχωρήσει σε δύο-τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Αλκή.

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, κυρίως από τους μέσους για να εμποδίσουν τον αντίπαλο να πιάσει τον ρυθμό που θέλει.  Θα επανέλθει στη μεσαία γραμμή ο Ενγκολό, ίσως και ο Γιούσεφ. «Παίζει» επίσης και η επιστροφή του Ράντου στο αριστερό άκρο της  άμυνας.  Οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τα λάθη τους και να εμποδίσουν τον ΑΠΟΕΛ να κάνει το παιχνίδι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ