aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Άρης αύξησε τις πιθανότητές του

Ο Άρης αύξησε τις πιθανότητές του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Άρη, που συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Μετά το «διπλό» επί του Ερμή, επικράτησε και επί της Αναγέννησης, στο Τσίρειο αυτή τη φορά και με ευρύ σκορ.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έκανε το καθήκον της. Οι ποδοσφαιριστές της δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι και να φθάσουν με άνεση στην πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Μια νίκη που τους έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Το 4-0 επί της Αναγέννησης και οι τρεις βαθμοί, διατήρησαν την ομάδα της Λεμεσού σε απόσταση ασφαλείας (+7) από τη 12η στη βαθμολογία Δόξα. Παράλληλα έχει μειώσει τη διαφορά από την Καρμιώτισσα (-3) που βρίσκεται μια θέση πιο πάνω. Η προχθεσινή νίκη ικανοποίησε τους πράσινους γιατί αύξησε τις πιθανότητές τους για παραμονή.

Στα δύο ματς που απομένουν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, τη Δόξα στο Μακάρειο και τον Εθνικό στο Τσίρειο. Στόχος της, η συγκομιδή έξι βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ