aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΝέο δυνατό τεστ στη Ρουμανία

Νέο δυνατό τεστ στη Ρουμανία

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ήττα από την Ντιναμό Βουκουρεστίου (1-2) γνώρισε ο Άρης σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Ρουμανία. Το μοναδικό γκολ των πρασίνων σημείωσε ο Νικολίτσα (69’) ισοφαρίζοντας προσωρινά για την ομάδα του, η οποία δέχθηκε την ήττα με τέρμα στο τελευταίο 5λεπτο.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υπό την καθοδήγηση του νέου της προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου, θα δώσει σήμερα και δεύτερο φιλικό στη Ρουμανία, αυτή τη φορά κόντρα στην Κλουζ. Οι μοναδικοί παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό τεστ είναι οι δύο διεθνείς με την Ελπίδων, Παναγή και Φράγκου, οι οποίοι παρέμειναν στην Κύπρο.

Σε ό,τι αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Άρης θα δώσει τρία σερί ματς στη Λεμεσό, αρχικά με την ΑΕΚ, και στη συνέχεια κόντρα στον Απόλλωνα και τον Εθνικό. Άπαντες στην ομάδα ελπίζουν πως στην έδρα τους και με νέο αφεντικό θα γίνει νέα αρχή, η ομάδα θα ανακάμψει και θα ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ