aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΝέο δυνατό φιλικό τεστ

Νέο δυνατό φιλικό τεστ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πριν αφήσει την Αθήνα για τη Σλοβενία, ο Άρης θα δώσει νέο φιλικό σήμερα (18:30, Novasports 1) με την ΑΕΚ στο γήπεδο του Θρασύβουλου, στη Φυλή. Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 6-1 από τον Παναθηναϊκό προχθές, δείχνοντας πως ακόμη θέλουν πολλή δουλειά.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης θα έχει άλλη μια ευκαιρία σήμερα για να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας, που θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του μήνα στο Μάριμπορ.

Κόντρα σε μια πιο έτοιμη και ποιοτική ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, το παιχνίδι θα αποτελέσει πολύ καλή δοκιμασία για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Πριν από την αναχώρηση για την Αθήνα, στο φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αν και με αρκετές απουσίες είχε παρουσιάσει καλά δείγματα.

Εξάλλου, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας προστέθηκε ο τερματοφύλακας Σίμος Τσιάκκας και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Αλβάρεθ Μενέντεθ, ενώ τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν άλλες τρεις κινήσεις, οι οποίες θεωρούνται απαραίτητες για να μπορέσει ο Ελλαδίτης προπονητής να παρουσιάσει δυνατό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ