aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΝέα μετεγγραφή με προεδρική υπογραφή!

Νέα μετεγγραφή με προεδρική υπογραφή!

Ακόμη μία μετεγγραφική κίνηση για τον Άρη με… υπογραφή του προέδρου Σταύρου Δημοσθένους. Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων της Λεμεσού συνδύασε το ταξίδι του στην Ελλάδα για να παντρέψει τον Ροζέριο Μάρτινς, με μετεγγραφική θέματα και κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του Θανάση Μουλόπουλου.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια ο 32χρονος (9/6/1985) ακραίος αμυντικός (δεξιά) και στόπερ βρίσκεται μία ανάσα από τη μετακίνηση του στην Κύπρο και στον Άρη, κίνηση η οποία θα ενισχύσει σημαντική την αμυντική γραμμή της ομάδας του Νικόλα Μαρτίδη.

Πρόκειται για μία εξαιρετική μετεγγραφή, αφού ο Μουλόπουλος αποτέλεσε επί σειρά ετών αρχηγός του Λεβαδειακού (162 συμμετοχές σε δύο θητείες), ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Εθνικό Αστέρα και Λάρισα. Θυμίζουμε ότι ο Άρης απέκτησε μέχρι στιγμής τους Μαμμίδη, Πόλιανετς και Νουρεντινόφσκι.

Οι αποχωρήσεις που έχουν γίνει με τους Αντωνίου, Χριστοφόρου, Γκολζ, Γιαννακόπουλο, Μενέντες, Ράσμους και Βέλνα, υποχρεώνουν την τεχνική ηγεσία να ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό του Άρη και να φέρει ποδοσφαιριστές για όλες τις γραμμές. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι οι περιπτώσεις τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού, κεντρικού μέσου, επιτελικού και δύο ακραίων επιθετικών.

Ο Άρης θα στηριχθεί και πάλι σε Κύπριους ποδοσφαιριστές, όπως την τελευταία διετία. Οι Παχίπης, Ευσταθίου, Παναγή και Φράγκου θα είναι κατά ένα χρόνο πιο έμπειροι και αναμένεται, πως με καλή παρουσία τη νέα σεζόν, θα είναι σε θέση να κερδίσουν την προαγωγή τους σε μια ομάδα με ψηλότερους στόχους.

Ο Άρης δίνει την ευκαιρία σε όλους τους καλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές να ανέβουν σκαλοπάτια στην καριέρα τους, επιβιώνοντας όμως και αυτός οικονομικά. Και στη νέα σεζόν οι τέσσερις παίκτες που προαναφέραμε έχουν με το μέρος τους όλες τις πιθανότητες να διακριθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ