aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΝα μάθουν από τα λάθη τους

Να μάθουν από τα λάθη τους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τον Άρη, το αυριανό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα είναι μίας επιλογής. Αν δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν περισσότερα βαθμολογικά προβλήματα, οι πράσινοι καλούνται να κερδίσουν.

Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, όμως οι ποδοσφαιριστές του Βαντερμπίστ έχουν δείξει πως άμα παρουσιάζονται συγκεντρωμένοι έχουν τις δυνατότητες να παίρνουν αποτελέσματα. Ο Άρης βρίσκεται στο πλην 7 από την αυριανό αντίπαλό του και θέλει το τρίποντο για να σμικρύνει τη διαφορά.

Ο Ροζέριο δεν υπολογίζεται όμως υπάρχουν άλλες λύσεις, όπως αυτές των Παναγή και Γιούσεφ. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να επιλεγεί ως βασικός ο Μαραγκουδάκης. Ο Φρεντερίκ Βαντερμπίστ δούλεψε εντατικά ώστε να βελτιωθούν οι ποδοσφαιριστές του και να μάθουν από τα λάθη που έκαναν στον τελευταίο αγώνα με τον Εθνικό.

Ο Βέλγος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος μόνο από την εμφάνισή τους στο πρώτο ημίχρονο, στον αγώνα με τον Εθνικό, όμως προβληματίστηκε από την εικόνα που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο αυριανό παιχνίδι θα έχει τεράστια σημασία να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους, όπως τους ανέφερε, ζητώντας τους να μην αφήσουν την αντίπαλό τους να επιβάλει τον ρυθμό της.

Τα «θέλω» του Βάντερμπιστ

Σημαντικό ρόλο στη έκβαση του αποτελέσματος του αυριανού αγώνα, θα διαδραματίσει η αποτελεσματικότητα της άμυνας του Άρη. Ο Βαντερμπίστ δούλεψε με τους παίκτες του στην τακτική και στις ανασταλτικές βοήθειες που θέλει να δίνουν οι μέσοι και οι ακραίοι, όταν η Καρμιώτισσα θα επιτίθεται. Για τους πράσινους προέχει η συγκέντρωση και το ομαδικό πνεύμα. Από τους επιθετικούς της ομάδας ζήτησε να γίνουν πιο πιεστικοί, ώστε να αναγκάσουν τους αντιπάλους τους να υποπίπτουν σε λάθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ