aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι»

«Να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τη στιγμή που το ρόστερ του Άρη θεωρείται κλειστό, δεν υπάρχει αμφιβολία πως για την τεχνική ηγεσία το μόνο που απέμεινε είναι να δουλέψει στην τακτική και στο μοντάρισμα για να βρει το ιδανικό σχήμα, με το οποίο οι πράσινοι θα ριχτούν στη μάχη του πρωταθλήματος. Αυτό θα γίνει μέσα από τα φιλικά που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν.

Ο Νικόλας Μαρτίδης έχει ήδη κατασταλάξει σ’ ένα γκρουπ παικτών που προορίζει ότι θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό και μέσα από τα φιλικά, ασφαλώς, θέλει οι νέοι με τους παλιούς να έχουν την καλύτερη δυνατή χημεία. «Η προσπάθειά μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θα μπούμε σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ο στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το ιδανικό είναι να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος, όμως και μέσα από τα επίσημα παιχνίδια, η προσπάθειά μας είναι να βελτιωνόμαστε», δήλωσε στο «Goal» ο προπονητής του Άρη. Ο Μαρτίδης έχει επιλογές για όλες τις θέσεις και όλους τους ρόλους.

Παράλληλα, με τους ξένους  που έχουν αποκτηθεί και φαίνεται πως θα προσδώσουν αγωνιστική… προσωπικότητα, στην ομάδα της Λεμεσού ποντάρουν πολλά και στους νεαρούς Κύπριους. Τον Παχίπη, τον Παναγή και τον Φράγκου. Οι δύο πρώτοι έχουν συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, ενώ ο τρίτος είναι δανεικός από την ΑΕΛ και το ερχόμενο καλοκαίρι επιστρέφει στους γαλαζοκίτρινους. Πρόκειται για σπουδαίες μονάδες, οι οποίες υπόσχονται μια πολύ καλή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ