aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜονόδρομος νίκης για τον Άρη

Μονόδρομος νίκης για τον Άρη

Η νίκη σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας είναι μονόδρομος για τον Άρη. Οι ποδοσφαιριστές το γνωρίζουν πολύ καλά και καλούνται να κάνουν δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για να αποδείξουν πως δεν έχουν διάθεση να εμπλακούν σε περιπέτειες.

Ο Νικόλας Μαρτίδης θα περιμένει και τη σημερινή προπόνηση για να διαπιστώσει αν θα είναι ετοιμοπόλεμος ο Ράσμους, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των μόνιμα τραυματιών Σκούρτη και Παναγή, βρίσκονται στη διάθεσή του. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Φράγκος, ο οποίος λόγω καρτών δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Καρμιώτισσα.

Οι νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές του Άρη (Φράγκος, Παχίπης, Αντωνίου, Ευσταθίου, Παναγή) έχουν κάνει τη διαφορά σε αρκετά παιχνίδια, ενώ θετικό για τους πράσινους είναι πως έχει βρει τον καλό εαυτό του ο Μαραγκουδάκης.

Το μόνο που χρειάζεται στα πέντε παιχνίδια που απομένουν, είναι να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Η αγωνιστική κατάσταση των παικτών είναι αρκετά καλή, όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι υπάρχει πίεση, λόγω της βαθμολογικής θέσης της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ