aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜία ντουζίνα «νεοσύλλεκτοι», εμπειρία και στόχοι

Μία ντουζίνα «νεοσύλλεκτοι», εμπειρία και στόχοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για το Μάριμπορ αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Άρη. Θα καταλύσει σε ένα καταπράσινο αθλητικό κέντρο, όπου θα προετοιμαστεί μέχρι τις 26 Ιουλίου. Ο Νικόλας Μαρτίδης έχοντας στη διάθεσή του παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές έχει στόχο να τους προσαρμόσει στη δική του φιλοσοφία και να φτιάξει ένα σύνολο με αγωνιστική ταυτότητα και σωστή νοοτροπία.

Στο διάστημα που η ομάδα του Άρη θα προετοιμάζεται στη Σλοβενία, θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία ο τεχνικός του θα καταλήξει στα πλάνα και τις επιλογές του. Οι πράσινοι έχουν προχωρήσει στην απόκτηση έμπειρων παικτών που, σε συνδυασμό με την παραμονή όσων πέρσι είχαν καλή παρουσία, βοηθούν τον Μαρτίδη να κτίσει μια νέα, ισχυρότερη ομάδα.

Οι Νουρεντινόσκι, Νικολίτσα, Λεονάρντο (φώτο), Μουλόπουλος, Πόλιανετς, Μαμμίδης, Κυριάκου, Χριστοδούλου, Μιχαήλ, Μίλερ, Κανάνης και Τρομπάροφ είναι τα νέα πρόσωπα της ομάδας της Λεμεσού. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» επέστρεψε ο Μαλεκκίδης, που ήταν δανεικός στην Παρεκκλησιά. Ο Μπανγκούρα δεν θα ταξιδεύσει με την αποστολή για τη Σλοβενία και, όπως φαίνεται, πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ της νέας περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ