aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜετεγγραφική κινητικότητα

Μετεγγραφική κινητικότητα

Μετά την απόκτηση των Νταβίντ Πόλιανετς, Θανάση Μουλόπουλου, Έντιν Νουροντινόφσκι και Μπραχίμ Σαμπαουνί, ο σχεδιασμός του Άρη βρίσκεται σε καλό δρόμο. Όπως λένε μάλιστα οι παράγοντές του, σύντομα έπονται και άλλες μετεγγραφές.

Η απόκτηση του τελευταίου, με τη μορφή δανεισμού από τη Λιρς, δείχνει και την κινητικότητα της διοίκησης των πρασίνων της Λεμεσού για να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην ομάδα κατά τη λήξασα σεζόν παρέμειναν στις τάξεις της και γίνεται προσπάθεια για να ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό και με άλλους ικανούς ποδοσφαιριστές.

Ο Νικόλας Μαρτίδης, μετά από μία σεζόν στην Α’ Κατηγορία, με την ΑΕΖ στην αρχή και στη συνέχεια με τον Άρη, είναι πιο έμπειρος. Γι’ αυτό και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βοηθήσει τον Άρη να πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία και να αποφύγει τις βαθμολογικές περιπέτειες.

Ένας από τους στόχους του τεχνικού της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είναι να υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός Κύπριων παικτών στο ρόστερ. Θα ήταν καλύτερα για αυτόν αν είχε στη διάθεσή του τους Κύπρο Χριστοφόρου και Μηνά Αντωνίου, οι οποίοι μετεγγράφησαν στον ΑΠΟΕΛ.

Ωστόσο, καλά είναι και τα χρήματα που έβαλε ο σύλλογος στο ταμείο. Όπως και να έχει, όμως, υπάρχουν και άλλοι πράσινοι γηγενείς ποδοσφαιριστές. Επιστρέφει ο Μαλεκκίδης, ενώ στις επάλξεις θα είναι οι Φράγκος, Παναγή, Ευσταθίου, Παχίπης και Κυριάκου. Επίσης, είναι πιθανό να προωθηθούν και κάποιοι νεαροί από την εφηβική ομάδα. Στο δυναμικό της ομάδας έχει προστεθεί και ο Ανδρέας Μαμμίδης.

Άλλη μία ευχάριστη είδηση για τον Νικόλα Μαρτίδη και αφορά στον Κρίστη Θεοφίλου. Ο Κύπριος αμυντικός αποφάσισε να συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο την καριέρα του και θα παραμείνει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, η οποία μπορεί να στηριχτεί στην εμπειρία του.

Όσο για την προετοιμασία, οι προπονήσεις θα αρχίσουν στις 28 Ιουνίου, ενώ από τις 14 μέχρι τις 26 Ιουλίου, η αποστολή του Άρη θα βρεθεί στο Μάριμπορ της Σλοβενίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ