aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Μετακομίζει» εκτός Λεμεσού ο Άρης

«Μετακομίζει» εκτός Λεμεσού ο Άρης

Πολύ κοντά στη «μετακόμιση» του στο Παφιακό βρίσκεται ο Άρης, αφού -όπως τονίζουν οι πράσινοι- οι «υπεύθυνοι του ΓΣΟ εσκεμμένα εξαναγκάζουν με τη στάση τους, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της πόλης μας να φύγει από το σπίτι του, τη Λεμεσό».

Αναλυτικά: «Αν και το πρωτάθλημα ήδη έχει ξεκινήσει και βρισκόμαστε ήδη στην 5η αγωνιστική, το μεγάλο πρόβλημα που μας απασχολεί δεν επιλύθηκε ακόμη, και δεν είναι άλλο από το Τσίρειο και πιο συγκεκριμένα τους ανθρώπους του ΓΣΟ, που εσκεμμένα εξαναγκάζουν με τη στάση τους, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της πόλης μας να φύγει από το σπίτι του, τη Λεμεσό. Η αδιάλλακτη στάση τους, η αδιαφορία και η μη διάθεση συνεργασίας, μας δείχνουν τον δρόμο προς το Παφιακό.

Ήδη γίνονται διαβουλεύσεις με τον ΚΟΑ και είμαστε πολύ κοντά στη «μετακόμιση». Θέλουμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας προς τους αρμοδίους (που δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το θέμα αυτό) και να δώσουμε την υπόσχεση μας στον κόσμο μας πως δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα πολεμήσουμε για το δικαίωμα μας ο Άρης να αγωνίζεται στη Λεμεσό όσο και αν “κάποιοι” για τους δικούς τους σκοπούς, δεν το επιθυμούν αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ