aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜετά τον Σκούρτη, άλλοι δύο

Μετά τον Σκούρτη, άλλοι δύο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Άρης. Απέκτησε τον Βασίλ Σκούρτη, ο οποίος την περσινή χρονιά ξεκίνησε  με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στο δεύτερο μισό φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης.

Η μετεγγραφή είναι ολοκληρωμένη με την ΚΟΠ να ζητά την μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή από την ΕΠΟ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα προχωρήσει, πριν από την επιστροφή της αποστολής στην Κύπρο από τη Σλοβενία, σε άλλες δύο προσθήκες και με αυτές το ρόστερ θα έχει σχεδόν συμπληρωθεί.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης θα δει την ομάδα και αν κρίνει πως κάτι δεν πάει καλά με κάποιον από αυτούς που αποκτήθηκαν, θα εισηγηθεί αντικατάστασή του. Απ’ εκεί και πέρα η προετοιμασία των πρασίνων στο Μάριμπορ συνεχίζεται, με τον Ελλαδίτη τεχνικό βάζει τη σφραγίδα του στον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του.

Εντυπωσιάζουν οι νεαροί Κύπριοι που πέρσι έβαλαν γυαλιά σε πολλούς ξένους. Οι Χριστοφόρου, Αντωνίου, Παναγή, Ευσταθίου, Παχίπης, Κύπρου πάνε αρκετά καλά, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο Φράγκου, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός από την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ