aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜένει ο Χριστόπουλος

Μένει ο Χριστόπουλος

Όλα καλά με τον Γιάννη Χριστόπουλο. Ο Ελλαδίτης προπονητής συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του Άρη, Σταύρο Δημοσθένους και μαζί ανέλυσαν την πορεία της ομάδας, η οποία δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της. Η απόφαση είναι ότι θα παραμείνει στο πόστο του, ελπίζοντας πως θα έρθουν σύντομα θετικά αποτελέσματα που θα ανεβάσουν την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις.

Παράλληλα, όμως, η πόρτα για την αποχώρηση έξι ποδοσφαιριστών έχει ανοίξει για καλά. Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Σκούρτη, ενώ χθες οριστικοποιήθηκε η διακοπή της συνεργασίας με τους Αουρέλιο, Μεντζέντοβιτς, Νικολίτσα, Αλέξε και Λεονάρντο. Για κάποιους ήταν έκπληξη η αποχώρησή τους, όμως κρίθηκε πως η ομάδα ήθελε κάποιο φρεσκάρισμα.

Ήδη, η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για την απόκτηση με μορφή δανεισμού του Νικόλα Εγγλέζου, ο οποίος στην τρέχουσα περίοδο έχει δύο συμμετοχές ως αλλαγή. Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο με την Ανόρθωση. Ένα δύσκολο παιχνίδι στο Τσίρειο, από το οποίο θα προσπαθήσει να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος η ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ