aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜεγαλύτερο βάθος και αξιοποίηση των Κυπρίων

Μεγαλύτερο βάθος και αξιοποίηση των Κυπρίων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι διοικούντες τον Άρη συνεχίζουν εντατικά τις ενέργειες για την ενίσχυση της ομάδας. Η προσπάθειά τους είναι να προσδώσουν μεγαλύτερο βάθος επιλογών στο ρόστερ ώστε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του νέου πρωταθλήματος.

Πρόθεση των Σταύρου Δημοσθένους και Αντώνη Αντωνίου είναι να αξιοποιηθούν στο μέγιστο και οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειξαν καλά στοιχεία τη σεζόν που έληξε. Θα δοθεί βαρύτητα σε αυτούς, καθώς τα αποτελέσματα δικαίωσαν την ομάδα της Λεμεσού για την εμπιστοσύνη που έδειξε στους γηγενείς παίκτες.

Πέρα από τους Λοΐζου, Χριστοφόρου, Ευσταθίου, Παναγή, Κύπρου και Αντωνίου, αναμένεται πως θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες και οι Μαλεκκίδης, Ιερείδης, Παχίπης, οι οποίοι έδειξαν την προοπτική τους στα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκαν.

Σε ό,τι αφορά στους ξένους, αναμένονται νέες προσθαφαιρέσεις. Ο Μάρκο Αουρέλιο, ένας από τους βασικούς συντελεστές της πολύ καλής πορείας του Άρη στη σεζόν που έληξε, αποτέλεσε παρελθόν. Οι πράσινοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς προ ημερών προχώρησαν στην ενίσχυση των επιλογών τους με την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλχακ.

Πρόκειται για 32χρονο Ρουμάνο αριστερό μπακ, ο οποίος πέρασε από δοκιμαστικά, για να διαπιστωθεί η αγωνιστική του κατάσταση και έδειξε πως είναι πανέτοιμος. Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι άνθρωποι του Άρη άναψαν πράσινο για την απόκτηση του Πούλχακ.

Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» φυσά άνεμος αισιοδοξίας. Στη νέα σεζόν οι πράσινοι έχουν πρόθεση να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και να σταθεροποιηθούν στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ