aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜέχρι τις 14 Ιουλίου να μην υπάρχει εκκρεμότητα

Μέχρι τις 14 Ιουλίου να μην υπάρχει εκκρεμότητα

Με τους Μιχαήλ και Νουρεντινόσκι, ο Άρης «κλειδώνει» για καλά τη θέση στον άσσο. Ο Κύπριος αποκτήθηκε ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ και παρά το νεαρό της ηλικίας του θα διεκδικήσει φανέλα του βασικού, ενώ ο Σκοπιανός στα 35 του χρόνια, φτασμένος και έμπειρος είναι έτοιμος να βοηθήσει όποτε χρειαστεί. Οι δύο τερματοφύλακες θα έχουν έναν υγιή μεταξύ τους ανταγωνισμό, που μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα.

Οι πράσινοι κινήθηκαν διακριτικά στο μετεγγραφικό παζάρι και σε μεγάλο βαθμό έχουν γεμίσει το ρόστερ τους. Μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για τη Σλοβενία στις 14 Ιουλίου, αναμένεται πως δεν θα υπάρχει εκκρεμότητα, για να μπορέσει η τεχνική ηγεσία να δουλέψει με όλους τους παίκτες ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Τη δεδομένη στιγμή, η προσοχή των πρασίνων εστιάζεται στην απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» χρειάζεται ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις και η προσθήκη του Λεονάρντο, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν στη Δόξα, αποτελεί επιτυχία για την ομάδα της Λεμεσού. Στην επίθεση, η απόκτηση του Νικολίτσα σε συνδυασμό με την παραμονή των Μαραγκουδάκη, Σκούρτη και Γιούσεφ, δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για τη γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ