aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Με τον Μαρτίδη, θα είμαστε και του χρόνου στην Α’ Κατηγορία»

«Με τον Μαρτίδη, θα είμαστε και του χρόνου στην Α’ Κατηγορία»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διάθεση στον Άρη έχει αλλάξει, η ομάδα παρουσιάζεται με πάθος, ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και όλα φαίνονται πιο ρόδινα. Μάλιστα, οι πιο τολμηροί, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους, σε δηλώσεις του στο «Goal» δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί πανέτοιμη το Σάββατο με στόχο τη νίκη επί της ΑΕΚ.

«Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Ο Νικόλας Μαρτίδης έφερε νέο αέρα και είδατε όλοι πώς οι ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν τα γκολ στο Παφιακό. Παραμένουμε σε δύσκολη θέση, όμως θα τα δώσουμε όλα στη συνέχεια για να μην μπλεχθούμε σε περιπέτειες. Όλοι στον Άρη έχουμε πιστέψει πως η ομάδα μας θα είναι και του χρόνου στην Α’ κατηγορία», ανέφερε ο Δημοσθένους.

Οι πράσινοι είναι αλήθεια πως απέκτησαν μία δυναμική το τελευταίο διάστημα, όμως ακόμη χρειάζονται και άλλους βαθμούς. Ο Νικόλας Μαρτίδης ετοιμάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι που ακολουθεί, μετρώντας τρεις απουσίες. Αυτές των Μαραγκουδάκη, Παναγή και Θεοφίλου, οι οποίοι έφθασαν στο απαγορευτικό όριο των κίτρινων καρτών.

Επιστρέφει όμως ο Αλβάρεθ, ενώ είναι έτοιμος και ο Γιούσεφ, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Υπάρχουν πάντως λύσεις και η τεχνική ηγεσία αναμένεται πως θα παρατάξει ένα σύνολο που θα βάλει πολύ δύσκολα στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ