aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜε την Άσντοντ η νέα πρόβα του Άρη

Με την Άσντοντ η νέα πρόβα του Άρη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ευκαιρία να δει ξανά αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί σλοβενικού εδάφους και να βγάλει συμπεράσματα, έχει σήμερα ο Νικόλας Μαρτίδης. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την ισραηλινή Άσντοντ, στο Μάριμπορ.

Στο προχθεσινό του φιλικό στο Γκρατς, ο Άρης έχασε με 2-1 από την Μακάμπι Πέταχ Τίκβα. Προηγήθηκε στο 15’ με γκολ του Μαραγκουδάκη, όμως η ομάδα του Ισραήλ ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη. Για την ομάδα της Λεμεσού αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Ντρομπάροφ, Λεονάρντο, Παναγή, Αουρέλιο, Γιούσεφ, Πόλιανετς, Νικολίτσα, Μαραγκουδάκης. Στο δεύτερο 45λεπτο αγωνίστηκαν οι Μιχαήλ, Κυριάκου, Ράντου, Χριστοφιλέας, Μαμμίδης, Παχίπης, Χριστοδούλου, Μιούλερ, Μαλεκκίδης, Σκούρτης, Βρίσις.

Στο προχθεσινό φιλικό δοκιμάστηκαν ο 28χρονος Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός Τάσος Χριστοφιλέας, ο οποίος πέρσι ήταν στη Λάμία, καθώς και ο 32χρονος Σλοβένος επιθετικός Μπέαρ Βρίσις, που πέρσι ήταν στην Μάριμπορ. Πιθανόν, να συνεχίσουν τις προπονήσεις με τον Άρη στη Σλοβενία ώστε να αποφασίσει ο Μαρτίδης αν θα αποκτηθούν ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ