aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜε σωστή τακτική «καθάρισε» νωρίς

Με σωστή τακτική «καθάρισε» νωρίς

Ο Άρης μπήκε με το δεξί στη φάση των πλέι οφ και με τη νίκη του, με το 3-0 επί τη Νέας Σαλαμίνας έδειξε τις προθέσεις του. Οι πράσινοι, με μια υποδειγματική εμφάνιση, έκαναν το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο με την αποτελεσματικότητά τους.

Με τα γκολ των Μαραγκουδάκη και Μάρτινς, η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη, πήρε ισχυρό προβάδισμα με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Με σωστή τακτική δεν κινδύνευσε στην επανάληψη και λίγο πριν το φινάλε, ο Γκονσάλες έκανε το τελικό 3-0. Αμφιβάλλει κανείς, πως η «Ελαφρά  Ταξιαρχία» βρίσκεται σε θαυμάσια κατάσταση; Μάλλον όχι, διότι όπως έδειξε και προχθές στο «Αμμόχωστος», η ομάδα της Λεμεσού διακατέχεται από άλλον αέρα αισιοδοξίας. Βέβαια, υπάρχει δρόμος και στα άλλα εννέα παιχνίδια που απομένουν, πολλά μπορούν να συμβούν. Συνεπώς, χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση για να πάρει τους βαθμούς που θα σιγουρέψουν την παραμονή της στην Α’ κατηγορία.

Ο Άρη θαυμάστηκε για το πάθος των παικτών του. Ο Μάρτινς πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και έδειξε πως είναι πολύ σημαντική μονάδα για την ομάδα του, ενώ πολύ καλά τα πήγε ο Θεοφίλου, ο οποίος έδειξε πως κρατάνε ακόμη τα κότσια του. Αλλά και οι υπόλοιποι, ο Μαραγκουδάκης, ο Ράσμους, ο Αουρέλιο, ο Φράγκος και ο Γιούσεφ, ήταν δραστήριοι. Ο Άρης πέτυχε, λοιπόν, μια σπουδαία νίκη και τώρα κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι, που είναι την Κυριακή με αντίπαλο τη Δόξα. Είναι κάτι σαν… τελικός, αφού η νίκη θα είναι έξι βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ