aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜε δύο επιθετικούς για την πρώτη νίκη

Με δύο επιθετικούς για την πρώτη νίκη

Με Σκούρτη και Μαραγκουδάκη στην επίθεσή του θα παραταχθεί αύριο ο Άρης στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση. Οι δύο Ελλαδίτες επιθετικοί θα βρεθούν μαζί για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας τους. Για τα άκρα της επίθεσης επικρατέστεροι είναι οι Αντωνίου και Νάνο.

Στα προηγούμενα παιχνίδια, ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την επιθετική απόδοση της ομάδας του και δούλεψε σε αυτό τον τομέα ώστε να την καταστήσει αποτελεσματική.

Ξέχωρα από τα βελτιωτικά μέτρα στη γραμμή κρούσης, ο τεχνικός του Άρη γνωρίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει άριστη συμπεριφορά στη άμυνα και στη μεσαία γραμμή. Και το μηδέν παθητικό στην άμυνα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση και τη συγκέντρωση των μεσοαμυντικών.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», μετά την ισοπαλίες με την Καρμιώτισσα και τον Απόλλωνα, στοχεύει να γράψει αύριο, κόντρα στην Ανόρθωση, την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Δύσκολη και πάλι η προσπάθεια των πρασίνων της Λεμεσού όμως όλοι πιστεύουν πως μπορούν να εισέλθουν στην οδό των επιτυχιών και να αποδείξουν πως μπορούν να κάνουν την ίδια, αν όχι και καλύτερη πορεία από την περσινή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ