aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜε απουσίες, αλλά με πίστη για «διπλό»

Με απουσίες, αλλά με πίστη για «διπλό»

Χωρίς τους τιμωρημένους Μαραγκουδάκη και Μενέντες, αλλά και τον Αουρέλιο, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, θα παραταχθεί ο Άρης στο αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Επίσης, εκτός πλάνων μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι και ο νεαρός Παναγή, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στους προσαγωγούς.

Παρόλα αυτά ο προπονητής των πρασίνων Νικόλας Μαρτίδης έχει τις λύσεις για να παρατάξει μια δυνατή ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη. Πρόκειται για μια δύσκολη έξοδο, όμως υπάρχει αποφασιστικότητα για το διπλό που θα φέρει ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Υποχρεωτικά, ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα παρατάξει την ομάδα του με νέα πρόσωπα.

Ο Θεοφίλου θα επανέλθει και θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ευσταθίου. Από την αρχή θα ξεκινήσει ο Αντωνίου, ο οποίος μαζί με τον Γιούσεφ και τον Αλβαράδο θα αγωνιστούν στην επίθεση. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ