aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜε απαρτία και δίχως εκκρεμότητες

Με απαρτία και δίχως εκκρεμότητες

Με απαρτία συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για το ματς της πρεμιέρας με την Καρμιώτισσα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Τσίρειο. Ο Θαλής Θεοδωρίδης έχει την άνεση να επιλέξει το σχήμα που θα κρίνει ότι είναι κατάλληλο, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Γεγονός θετικό και που ελπίζει να μην αλλάξει μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Εν τω μεταξύ, έχουν εγγραφεί στην ΚΟΠ όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το τρέχον καλοκαίρι και συνεπώς, δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα από πλευράς διοίκησης. Εκείνο που μένει, πλέον, είναι να αποφασιστεί αν θα προκύψει νέα μετεγγραφή. Ακόμη, ο Σταύρος Δημοσθένους δεν είχε ενημερώσει σχετικά τους διοικητικούς συνεργάτες του.

Όπως λένε οι πράσινοι, για να γίνει νέα μετεγγραφή, θα πρέπει να βρεθεί κάποιος πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Διαφορετικά το ρόστερ θα μείνει ως έχει και ο Θεοδωρίδης θα πορευτεί με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ