aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜαζί τους και ο Δημοσθένους

Μαζί τους και ο Δημοσθένους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δίπλα στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους. Παρακολούθησε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Γκρατς απέναντι στη Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, ενώ θα δει την ομάδα του και στο αυριανό φιλικό στο Μάριμπορ κόντρα στην Aσντόντ. O Νικόλας Μαρτίδης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει αρκετά συμπεράσματα, κυρίως για τους νέους ποδοσφαιριστές.

Οι Μουλόπουλος, Νικολίτσα, Τρομπάροφ, Μιούλερ, Λεονάρντο, Πόλιανετς είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να βάλουν τη σφραγίδα τους στη νέα ομάδα που θέλουν να δημιουργήσουν στον Άρη. Έγιναν πολύ προσεκτικές κινήσεις και αναμένεται πως τα νέα πρόσωπα θα βοηθήσουν την ομάδα να έχει καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Όπως λένε οι παράγοντες του Άρη υπάρχει πρόθεση, αν παρατηρηθούν κάποιες αδυναμίες, να γίνουν άλλη μία ή δύο προσθήκες. Αλλά αυτό θα συμβεί μετά από απόφαση του προπονητή και εφόσον κρίνει πως οι επιπλέον κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα θα φέρουν σημαντική βελτίωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ