aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜατς-σταθμός στη φετινή πορεία του Άρη

Ματς-σταθμός στη φετινή πορεία του Άρη

Την ευκαιρία να αφήσει μία και καλή τον Απόλλωνα μακριά από αυτόν (-10), βγαίνοντας παραλλήλως κερδισμένος από το αποτέλεσμα -όποιο κι αν είναι αυτό- την επόμενη μέρα στην «Αρένα» (ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ), έχει ο Άρης. Η 3η αγωνιστική των πλέι οφ, μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, κάτι που προφανώς γνωρίζουν στο πράσινο στρατόπεδο, με τον Λευκορώσο κόουτς να δίνει το σύνθημα της νίκης.

Ενδεχόμενο τρίποντο στην αυριανή μάχη με τον φορμαρισμένο Απόλλωνα, δεν θα αποτελέσει απλά και μόνο άλλη μία επιβεβαίωση των δυνατοτήτων της πράσινης στρατιάς, αλλά θα τις ενισχύσει αυτομάτως τις πιθανότητες για να σταθεροποίηση το κεφάλι προς τα πάνω. Δηλαδή, να βλέπει μόνο προς την κορυφή.

Η κατάσταση των διεθνών ποδοσφαιριστών αξιολογείται από το τεχνικό τιμ και αναλόγως, θα ληφθούν στη σημερινή προπόνηση οι τελικές αποφάσεις για το αρχικό σχήμα. Η μοναδική απουσία είναι του Μεντιούπ, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Σπιλέφσκι να προσαρμόσει το πλάνο, όπως αυτός κρίνει καλύτερα ώστε να κερδίσει την παρτίδα. Κάτι που έπραξε και στις δύο αναμετρήσεις της τρέχουσας σεζόν. Στον πρώτο γύρο, ο Αρης κέρδισε με 3-0 και τον δεύτερο, έριξε εκ νέου «τριάρα» (3-1) στον Απόλλωνα.

«Η κανονική διάρκεια είναι διαφορετική υπόθεση. Ο Απόλλων, τώρα, είναι διαφορετικός. Το ματς είναι τριπλής παραλλαγής. Ας ελπίσουμε, εμείς να είμαστε οι νικητές στο τέλος. Είναι παιχνίδι που διεξάγεται μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, άρα είναι σημαντικό για εμάς να βρεθούμε σε φόρμα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του Αρη, Χριστόφορου Μιχαηλούδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ