aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜαραγκουδάκης: «Θα ματώσουν για να μας κερδίσουν»

Μαραγκουδάκης: «Θα ματώσουν για να μας κερδίσουν»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τον Βασίλη Σκούρτη και τον Κωνσταντίνο Τσαμούρη, άνοιξε και η πόρτα εξόδου για τον Νταβίντ Πόλιανετς (ανακοινώθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα). Σε αντιδιαστολή με τις αποχωρήσεις, η διοίκηση του Άρη προχώρησε στην απόκτηση του Μάριους Αλέξε, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν στην Καραμπιουκοσπόρ Τουρκίας. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και μπορεί να δώσει λύσεις αγωνιζόμενος δίπλα από τον Μάρκο Μαραγκουδάκη.

Ο τελευταίος δεν μπόρεσε πέρσι να βοηθήσει τον Άρη, λόγω της περιπέτειας του τραυματισμού του, όμως φέτος ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας και παρουσιάζεται ορεξάτος. Με τη Νέα Σαλαμίνα σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και πρώτο για την ομάδα του και με την όλη δραστηριότητα του δείχνει πως θα είναι μια πολύτιμη μονάδα για τον Άρη. «Το γκολ ήταν σημαντικό για μένα, αλλά θα ήταν καλύτερα να κέρδιζε η ομάδα μου», δήλωσε στο «Goal» ο Ελλαδίτης επιθετικός, για το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Για την απόδοση του Άρη, ανέφερε: «Η ομάδα μου ήταν πολύ καλή, όμως μας επηρέασε το γκολ που δεχθήκαμε. Μέχρι να δεχτούμε το γκολ ήμασταν πολύ καλοί. Το γκολ που δεχτήκαμε παρά τις ευκαιρίες που είχαμε χάσει μας στοίχισε ψυχολογικά, μας έβαλε πίεση και άγχος. Ανέβηκε η ψυχολογία του αντιπάλου που μας πίεσε. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, βαδίζουμε σε καλό δρόμο και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Πιστεύω πως έχει γίνει ένας πολύ καλός προγραμματισμός. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα ματώσουν οι ομάδες για να μας κερδίσουν».

Τέλος, ο επιθετικός του Άρη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σταύρο Δημοσθένους: «O πρόεδρος μάς έχει κάνει τα πάντα, είναι δίπλα μας και είναι άθλος που ο Άρης αγωνίζεται για 4η συνεχή χρονιά στην Α’ κατηγορία».  Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Άρης θα αντιμετωπίσει σήμερα σε φιλικό παιχνίδι το Παραλίμνι (17.30) ο Άρης στο Κοινοτικό στάδιο Παρεκκλησιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ