aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜαγική τριάδα οι Γιούσεφ, Μαραγκουδάκης, Φράγκος

Μαγική τριάδα οι Γιούσεφ, Μαραγκουδάκης, Φράγκος

Κέρδισε το «ντέρμπι-παραμονής» ο Άρης και βλέπει πλέον ξεκάθαρα τον στόχο της παραμονής. Η εμφάνισή του ήταν πειστική και με το 4-1 επί της Δόξας, αύξησε σε 7 βαθμούς την απόσταση από την τελευταία θέση του β’ ομίλου.

Οι πράσινοι ήταν πολύ καλοί σε απόδοση και αποτελεσματικοί, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Γιούσεφ (πέτυχε δυο γκολ), Μαραγκουδάκη και Φράγκο. Ειδικότερα ο τελευταίος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στην Α’ Κατηγορία με την φανέλα του Άρη. Ο 20χρονος μέσος έδωσε τις ασίστ σε δύο γκολ, ενώ σημείωσε το τρίτο. Στη φάση του 3-0, στάθηκε άτυχος αφού αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, χωρίς να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Ο Άρης, με τον Νικόλα Μαρτίδη στον πάγκο, ξεχωρίζει για το πάθος, το δημιουργικό του παιχνίδι και την ουσία. Στα τελευταία τρία παιχνίδια πέτυχε ισάριθμες νίκες και μάλιστα με άνεση. Κέρδισε 3-1 τον Εθνικό, 3-0 τη Νέα Σαλαμίνα και 4-1 την Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ