aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜ’ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια

Μ’ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την απόκτηση του 25χρονου μέσου Ευγένιου Κυριάκου και του 32χρονου Ελλαδίτη Θανάση Μουλόπουλου ανακοίνωσε χθες ο Άρης. Τη σεζόν που πέρασε ο Κυριάκου αγωνιζόταν στην Καρμιώτισσα και ο τεχνικός των πρασίνων της Λεμεσού Νικόλας Μαρτίδης που τον παρακολουθούσε έδωσε τη συγκατάθεση για την απόκτησή του.

Ο Μουλόπουλος το όνομα του οποίου αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας αγωνιζόταν τη σεζόν που πέρασε στον Λεβαδειακό. Πρόκειται για δεξιό μπακ.  Είχαν προηγηθεί οι μετεγγραφές των Νουρεντινόσκι, Μαμμίδη και Πόλιανετς. Υπάρχει πάντως αρκετός δρόμος μέχρι το τέλος των προσθηκών. Μια από τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις αφορά στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ από τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα κινείται μεθοδικά για να ενισχύσει το ρόστερ και να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη νέα σεζόν. Η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση, έχουν και άλλους Κύπριους παίκτες στα υπόψη  τους. Το θετικό είναι πως οι πολύ καλοί παίκτες του περσινού βασικού κορμού θα συνεχίσουν και στη νέα σεζόν. Οι Μάρτινς, Μαραγκουδάκης, Αουρέλιο, Γιούσεφ θα είναι στις επάλξεις, ενώ στο δυναμικό της ομάδας θα είναι και ο Σκούρτης, που είχε τραυματιστεί στα μέσα του πρώτου γύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ