aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛυσάνδρου: «Δυστυχώς κάναμε λάθη που μας κόστισαν»

Λυσάνδρου: «Δυστυχώς κάναμε λάθη που μας κόστισαν»

Κοιτάζουν μπροστά στον Άρη και βλέπουν μόνο το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Απόλλωνα. Χάθηκαν δυο βαθμοί απέναντι στην Καρμιώτισσα, όμως στο τέλος οι πράσινοι έμειναν ευχαριστημένοι που δεν έχασαν. Κάποιοι παίκτες τα πήγαν καλά, κάποιοι όχι, αλλά αυτό που ζήμιωσε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν η μέτρια απόδοσή της στην επανάληψη.

«Δυστυχώς κάναμε λάθη που μας κόστισαν», δήλωσε στο «Goal» ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Λυσάνδρου, και συνέχισε: «Μπορεί για τους ουδέτερους το παιχνίδι και το τελικό 3-3 να άφησαν μια ικανοποίηση για το θέαμα, όμως εμείς με τον ένα βαθμό παραμένουμε στα χαμηλά. Θα μπορούσαμε όμως και να χάναμε το παιχνίδι. Σημασία έχει πως είμαστε πολύ βελτιωμένοι με τον νέο μας προπονητή και ελπίζουμε πως σύντομα θα απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη».

Ο προπονητής του Άρη, Φρεντερίκ Βαντερμπίστ, παρακολούθησε μερικά παιχνίδια του Απόλλωνα και έχει αρχίσει να ετοιμάζει τα πλάνα του για το προσεχές παιχνίδι. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιούσεφ (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και τον Παχίπη (λόγω κίτρινων καρτών). Σε αντιδιαστολή με τις δύο αυτές απουσίες, θα επιστρέψει ο Ικάντε, ενώ θέση στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Παναγή.

Ο τεχνικός του Άρη είδε να γίνονται πολλά λάθη στην άμυνα και εκεί εστιάζει την προσοχή του για να μην παρατηρηθεί ξανά το ίδιο φαινόμενο. Στα θετικά για τον Βαντερμπίστ ήταν η επιστροφή του Μαραγκουδάκη στο βασικό σχήμα, ο οποίος έδειξε πως βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του και αναμένεται να βοηθήσει επιθετικά τον Άρη. Στα αρνητικά η κατάσταση του Σκούρτη, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος να επανέλθει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ