aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛουκά: «Το ξέραμε, το δουλέψαμε, αλλά κάτι δεν κάναμε καλά»

Λουκά: «Το ξέραμε, το δουλέψαμε, αλλά κάτι δεν κάναμε καλά»

Στην αδυναμία της ομάδας του να σταματήσει τις κόντρα επιθέσεις της ΑΕΛ στάθηκε ο Λιάσος Λουκά. Ο προπονητής του Άρη μιλώντας μετά την ήττα (1-2) από τους γαλαζοκίτρινους σημείωσε πως γνώριζαν για τον τρόπο που θα έπαιζε η ΑΕΛ, όμως δεν μπόρεσαν να εφαρμόσουν όσα δούλεψαν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Μπήκαμε στο παιχνίδι και δώσαμε ρυθμό, από εκεί και πέρα ξέραμε πως ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να πάει στη μετάβαση με τους γρήγορους ακραίους. Δεν καταφέραμε να το σταματήσουμε. Είναι ευθύνη δική μου, το δουλέψαμε, αλλά κάτι δεν κάναμε καλά. Από εκεί και πέρα μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΛ μπορούσε να σκοράρει και τρίτο. Χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες για να μπούμε στο παιχνίδι πιο νωρίς. Για το δεύτερο ημίχρονο είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, δημιουργήσαμε και σκοράραμε. Συνεχίσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κάναμε κάποιες κακές επιλογές στο τέλος. Δεν σκοράραμε ένα δεύτερο γκολ που θα μας έδινε τη δυνατότητα να διεκδικούσαμε μέχρι και τη νίκη. Ξανά συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση και το ποδόσφαιρο που παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Ευχαριστούμε τον κόσμο, βλέπουμε την συνέχεια».

Εάν πιάστηκε αδιάβαστη η ομάδα του με την παρουσία της ΑΕΛ: «Καμία σχέση, ξέραμε πως η ΑΕΛ θα πάει στο τρανζίσιον. Είναι μεγάλη ομάδα και το εκμεταλλεύτηκε αυτό και σκόραρε δύο γκολ. Λέω ξανά, δεν παίζουμε μόνοι μας, έχουμε αντίπαλο. Μπορούσαν να σκοράρουν και τρίτο γκολ. Είχαμε και εμείς κλασσικές και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος. Έδωσαν πολλές δυνάμεις μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ