aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛουκά: «Το πρόβλημα που δείξαμε τελικά δεν υφίσταται»

Λουκά: «Το πρόβλημα που δείξαμε τελικά δεν υφίσταται»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την σπουδαία νίκη του Άρη με 3-2 επί της Ανόρθωσης ήταν ο Λιάσος Λουκά. Ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας σημείωσε πως η ομάδα του έχει ακόμα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και πετύχαμε τρία γκολ. Το πρόβλημα που δείξαμε στο γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια σήμερα φάνηκε ότι δεν υφίσταται. Είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Παίζαμε απέναντι σε ένα πάρα πολύ μεγάλο αντίπαλο και κυριαρχήσαμε κατά κράτος στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μπήκαμε το ίδιο καλά αλλά περιμέναμε ότι η Ανόρθωση θα βγάλει αντίδραση γιατί είναι μεγάλη ομάδα.

Με μεγάλες μεταβιβάσεις στην πλάτη της άμυνας κατάφερε να σκοράρει και να μπει στο παιχνίδι. Ευτυχώς για μας στη συνέχεια χρειάστηκε ο τερματοφύλακάς μας να μας κρατήσει σε 1-2 περιπτώσεις για να πάρουμε τη νίκη. Θα μιλήσουμε όπως σε κάθε παιχνίδι για να δούμε τα λάθη μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και μας στήριξε στα τελευταία λεπτά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή γιατί βοήθησαν με τα τρεξίματά τους. Χρειαζόμαστε ακόμη μερικά παιχνίδια για να φτάσουμε στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης που θέλουμε αλλά και περισσότεροι αυτοματισμοί.

Είμαστε μια νέα ομάδα και χρειαζόμαστε την στήριξη από τον κόσμο. Δεν έχουμε θέμα από την καλόπιστη κριτική γιατί μέσα από αυτή θα γίνουμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση γιατί την αντίδραση που έβγαλε. Είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτό φάνηκε γιατί αντίδρασε και μπήκε ξανά στο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ