aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛουκά: «Να φανεί στην πράξη ότι έχουμε αλλάξει επίπεδο»

Λουκά: «Να φανεί στην πράξη ότι έχουμε αλλάξει επίπεδο»

Όλα τα φόντα να προχωρήσει έχει ο Άρης και να φανεί στην πράξη ότι έχει αλλάξει επίπεδο, σύμφωνα με τον προπονητή του Λιάσο Λουκά μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα και παρά την ήττα.

Χαρακτήρισε παράλληλα ισοδύναμο το σημερινό ματς από την αρχή, ενώ στάθηκε και στην ατυχία που είχε η ομάδα του με τα δύο δοκάρια.

Όσα δήλωσε ο Λιάσος Λουκά:

«Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι, ισοδύναμο από την αρχή. Δημιουργήσαμε περισσότερες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Ο Απόλλωνας είναι ποιοτική ομάδα, κατάφερε να σκοράρει. Μετά την κόκκινη, ισορρόπησε κιόλας. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να επιτεθούμε, ξέραμε πως ο αντίπαλος θα αμυνόταν, ήμασταν και άτυχοι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, ο Απόλλωνας πήρε μια σπουδαία νίκη και του αξίζουν συγχαρητήρια. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στην αποτελεσματικότητα.

Βλέπουμε τη συνέχεια, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, παιχνίδι με παιχνίδι θα ήμαστε καλύτεροι. Είναι γεγονός πως ο Άρης άλλαξε επίπεδο, έχουμε υψηλούς στόχους, θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Οι νέοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται χρόνο, φαίνεται πώς έχουμε κάνει πολύ καλές επιλογές. Έχουμε όλα τα φόντα να προχωρήσουμε και να φανεί στην πράξη πως έχουμε αλλάξει επίπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ