aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛουκά: «Κάναμε την καλύτερη ομάδα να μην υπάρχει πουθενά»

Λουκά: «Κάναμε την καλύτερη ομάδα να μην υπάρχει πουθενά»

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Λιάσος Λουκά μετά την σπουδαία νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ με 1-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου, αλλά και για τον κόσμο μας. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, την κάναμε να μην υπάρχει πουθενά. Στο δεύτερο η ΑΕΚ έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι, μας έβαλε πίεση, δεχθήκαμε και τις κόκκινες κάρτες. Έβαλε αρκετή πίεση, αλλά τα καταφέραμε.

Οι παίκτες μου πήραν μια μεγάλη νίκη και βλέπουμε μπροστά. Πρώτη φορά ο Άρης είχε τόσο κόσμο στην κερκίδα και τους ευχαριστούμε. Από την πρώτη αγωνιστική έχουμε σχεδόν πέντε απουσίες. Είτε λόγω τραυματιών είτε λόγω καρτών. Αμυνθήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ένα δοκάρι ο αντίπαλος. Παίξαμε με αυτοθυσία, έδωσαν παραπάνω από το 100% όταν μείναμε με εννέα. Να ευχηθώ στην ΑΕΚ καλή τύχη και συγχαρητήρια στον προπονητή της για την ομάδα που έφτιαξε.

Είμαστε μια οικογένεια. Οι στόχοι μπαίνουν από το αφεντικό και τους συνεργάτες του, μπορείτε να τους ρωτήσετε. Είπαμε ότι θέλουμε να έχουμε επιτυχίες. Για πολλούς, το καλοκαίρι είχαμε πάρει τελειωμένους ποδοσφαιριστές, μαζί με κάποιους νεαρούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ