aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛουκά: «Είναι και θέμα ρέντας…»

Λουκά: «Είναι και θέμα ρέντας…»

Στην αδυναμία της ομάδας του να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί και στη ρέντα απέδωσε το Λιάσος Λουκά το ισόπαλο 0-0 του Άρη με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήμασταν κυρίαρχοι από την αρχή, όμως είχαμε θέματα στο τελείωμα των φάσεων στο πρώτο ημίχρονο. Αρχίσαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες και κάποιες από αυτές κλασσικές. Όσο περνούσε ο χρόνος, το παιχνίδι έγινε άναρχο, είχε και ο αντίπαλος φάσεις και μπορούσε να μας τιμωρήσει.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες μου. Θα δουλέψουμε περισσότερο στο τρίτο κομμάτι του γηπέδου. Θα κρατήσουμε τα θετικά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την παρουσία τους και την προσπάθειά τους. Πρέπει να έχεις και τύχη, κάποιες φορές είναι και θέμα ρέντας, δεν μας ήθελε σήμερα, δεν μας θέλει στα τελευταία δύο παιχνίδια, όμως πρέπει όμως να δουλέψουμε περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ