aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛουκά: «Δεν έχουμε υψοφοβία...»

Λουκά: «Δεν έχουμε υψοφοβία…»

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος αναφέρθηκε μετά τη νίκη (2-1) επί του Εθνικού ο προπονητής του Άρη Λιάσος Λουκά. Όπως ανέφερε το μυαλό των πρασίνων είναι στο επόμενο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως δεν σκέφτονται την κορυφή. Ξεκαθάρισε όμως, όπως είπε πολλές φορές ξανά στο παρελθόν, πως δεν έχουν υψοφοβία.

Όσα δήλωσε ο Λιάσος Λουκά:

Αρχικά είπε: «Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, respect. Εμείς φταίμε που το παιχνίδι δεν τελείωσε πιο νωρίς. Η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές. Είχαμε πολλές απουσίες, αλλά και πολλές παρουσίες. Ήταν μεγάλη η δυσκολία της προετοιμασίας σε αυτό το παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ της ομάδας μου, στους συνεργάτες μου. Φάνηκε ότι και οι παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ, είναι έτοιμοι. Βλέπουμε τη συνέχεια και το δύσκολο ματς με τη Δόξα στο Τσίρειο. Είναι μία νίκη, τίποτα περισσότερο. Καλή συνέχεια στον Εθνικό Άχνας».

Για την πίεση που έβαλε ο Εθνικός: «Δεν παίζουμε μόνοι μας. Όταν ισοφάρισε ο Εθνικός,είχε και αυτός τις στιγμές του. Εμείς δεν σκεφτόμαστε την κορυφή. Όπως είπα πολλές φορές όμως, δεν έχουμε υψοφοβία. Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι».

Για την παρουσία των Ελευθερίου και Μπρόρσον: «Ο Ελευθερίου έδειξε καλά στοιχεία, ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Ο Μπρόρσον είναι ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης κλάσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ